Waar staat uw organisatie als het gaat om de productiviteit van uw medewerkers? De kwaliteit van de geleverde zorg? En de betrouwbaarheid van uw productregistratie?

Zorginformatiesystemen als Ons van Nedap herbergen een schat aan informatie, maar hoe houdt u overzicht en bewaakt u de voortgang? Zodat u afwijkingen en trends kunt herkennen en hier accuraat op kunt inspelen?

De Accordis Zorgmonitor zet uw zorginformatie uit Ons razendsnel om in kennis en inzichten. De Zorgmonitor visualiseert en analyseert uw zorginformatie op een overzichtelijk en dynamisch dashboard. De Zorgmonitor biedt consistente, real-time informatie voor alle besturingsniveaus.

U kunt zelf (selfservice) relaties leggen tussen uw data en associatief zoeken. In een paar muisklikken heeft u het antwoord op al uw vragen. Zelfs op vragen die u nog niet gesteld heeft.

“Weet u waar uw kansen liggen?” Of wilt u graag meer weten? Stuur ons dan uw (meest dringende) vraag, dan maken wij een afspraak en laten u graag zien – op basis van uw eigen gegevens – hoe de Accordis Zorgmonitor u kan helpen bij het vinden van een antwoord op uw vragen.