Zorgmaten Goes

De klantvraag

Zorgmaten Goes is een kleine thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in verpleging, verzorging en palliatieve thuiszorg voor patiënten die thuis professionele hulp nodig hebben. Zorgmaten Goes werkte nog niet met een geautomatiseerd systeem. De registraties, de planningen en een verloningsrapportage werden via Excel gemaakt. De vraag van Zorgmaten Goes aan Accordis was: help ons met digitaliseren zodat we zowel de cliënturen als de medewerkeruren goed bij kunnen houden. Het systeem moet ook de declaraties aan de gemeente Goes en aan de Zorgverzekeraars ondersteunen.

Onze oplossing

Een kleine organisatie heeft een andere dynamiek dan een grote organisatie. Accordis heeft gekozen voor een snelle en lichte implementatie van de modules ‘Administratie’, ‘Agenda’ en het ‘Medewerkersportaal’ van Nedap ONS. Verder maakt Zorgmaten Goes nu gebruik van het classificatiesysteem OMAHA, naar volle tevredenheid van de medewerkers.

Resultaten

Het declareren naar Zorgverzekeraars verloopt soepel via Nedap. Zorgmaten Goes maakt hiervan gebruik voor de ZVW en gaan dit in de toekomst ook doen voor de WMO. De medewerkers kunnen goed uit de voeten met het systeem, begrijpen het en kunnen elkaar goed ondersteunen.

www.zmg.nu