Accordis groeit! We zien het aantal verzoeken voor advies en ondersteuning vanuit ons consultancy-team toenemen. Dit betreft zowel de implementatie en inrichting van ECD’s, cliëntportalen, eHealth en HR-systemen, als ook de begeleiding en ondersteuning bij grote organisatieveranderingen. Daarnaast neemt het aantal calls bij onze supportdesk toe. Ook zijn er organisaties die het gehele applicatiebeheer aan Accordis uitbesteden.


Om zowel bestaande als nieuwe klanten goed van dienst te zijn en dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, hebben we afgelopen periode weer een aantal nieuwe medewerkers in dienst genomen.

Arno Nonnekes vormt samen met Martijn Weber ons supportdeskteam. Arno heeft ruime ervaring met Ons als functioneel beheerder bij een zorginstelling. Bij Martijn en Arno zijn uw vragen dus in goede handen.

Anouk Ruczynskiis toegetreden tot ons consultantsteam. Anouk heeft ervaring in de begeleiding van verandertrajecten bij grote organisaties als de NS en Qbuzz. Bij de implementatie van nieuwe systemen en fusies komt vaak ook een wijziging in de werkprocessen om de hoek kijken. Dat kan gepaard gaan met hobbels en scherpe randjes. Anouk zal mede daarop haar focus richten om de overgang soepel te laten verlopen.

Accordis; wil naast uw implementatiepartner ook graag uw sparringpartner zijn om u te helpen uw organisatie zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten. Accordis wil niet alleen breed zijn, maar juist ook diepgang hebben in haar zorg aan zorgaanbieders. Daarom groeien we zowel in aantal als in variëteit.