Na de eerste gebruikersbijeenkomst Zorgmonitor van afgelopen dinsdag, organiseerde Accordis vandaag de tweede bijeenkomst. Deze bijeenkomst waren de financiële gebruikers goed vertegenwoordigd. Ook vandaag de Bossche Bol uiteraard. Het programma was gelijk aan de bijeenkomst van afgelopen dinsdag. Met een andere groep verloopt zo’n programma toch weer geheel anders. Dat blijft inspirerend.

Gesproken werd over de ontwikkelingen in de informatiebehoefte en hoe de Zorgmonitor deze kan ondersteunen. De deelnemers maakten hun wensen voor doorontwikkeling van de Zorgmonitor kenbaar. Het is leuk om te zien hoe de controllers vervolgens met Monopoly-geld die wensen prioriteerden. Dit werd met enthousiasme gedaan! Bovenaan de wensen voor doorontwikkelingen van de Zorgmonitor stond vandaag de mogelijkheid om vanuit legitimaties de benodigde inzet te bepalen. Hiermee kun je gaan sturen op voorspelling, in plaats van achteraf zien wat er gebeurd is.

Na de lunch werden de doorontwikkelingen waar Accordis mee bezig is besproken. Hiermee werd de bijeenkomst afgesloten. De deelnemers stelden de bijeenkomst op prijs en gaven aan de volgende keer weer graag van de partij te zijn.