De kennis van alle medewerkers in jouw organisatie altijd up-to-date houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Nedap Ons? Denk eens aan onze E-learnings!

De Accordis Academie biedt een aanbod van +/- 40 actuele E-learnings (en dit aanbod groeit nog door!) over de verschillende onderdelen uit de Nedap Ons Suite.

Via een LTI-koppeling zijn onze E-learnings eenvoudig en snel in te zetten binnen jouw organisatie!

• De E-learnings worden geïntegreerd in het Learning Management Systeem (LMS) van jouw organisatie. Deze LTI-koppeling is in een middag te realiseren!
• Wijs zelf toe welke E-learning modules voor welke medewerkersgroepen zichtbaar zijn en gevolgd moeten worden!
• Ons E-learning aanbod wordt actueel gehouden en nog verder uitgebreid. Nieuwe aanpassingen zijn door de LTI-koppeling vervolgens automatisch zichtbaar in uw LMS.
• Extra updates en uitbreidingen zijn inbegrepen bij de maandelijkse kosten voor het gebruik van deze E-learnings. Het gehele aanbod van E-learnings is dus continu beschikbaar voor jouw organisatie! Nieuwe medewerkers blijven op de hoogte en het inwerken van nieuwe collega’s kost jouw organisatie veel minder tijd!

Sinds het begin van 2023 gingen al vijf grote instellingen je voor in het gebruik van deze vernieuwde E-learnings via de LTI-koppeling. Denk hierbij aan E-learnings over Ons Agenda, Ons Dossier, Rapporteren, Groepszorg en nog veel meer!

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Accordis Academie of neem direct contact op met Sander Antonissen (06 55 45 58 47; sander.antonissen@accordis.nl)