Beste klant,

Via deze weg willen wij u laten weten dat wij naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in de Corona-crisis diverse maatregelen hebben genomen om bij te dragen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en om de continuïteit van uw projecten en de door u afgenomen diensten zoveel mogelijk te borgen.

Vanuit Accordis zullen we fysieke contacten met klanten, relaties en collega’s tot het absolute minimum te beperken. Alle medewerkers van Accordis werken daarom vanaf vandaag zoveel mogelijk vanuit huis en zijn daarvoor voorzien van gebruiksvriendelijke web-based video-conferencing software om ook op afstand optimaal samen te kunnen werken.

Uiteraard begrijpen wij dat de focus in uw organisatie nu boven alles ligt bij de veiligheid en ondersteuning van uw cliënten. Maar waar gewenst willen we graag met u onderzoeken of en hoe we ook “op afstand” kunnen bijdragen aan de continuïteit van de zorg en voortgang van lopende projecten en processen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met uw reguliere contactpersoon of via het nummer 0411-641141 of stuur een mail naar servicedesk@accordis.nl.

Met vriendelijke groet,

Johan Adriaanse

Accordis