In deze nieuwsbrief praten wij u bij over de mogelijkheden van ondersteuning door onze Servicedesk tijdens de vakantieperiode en de Zorgmonitor 2018-03 release.


Accordis Services - Vakantie Ondersteuning

De zomervakantie staat weer voor de deur en ook uw servicedesk en applicatiebeheer medewerkers gaan met vakantie. Uw Ons gebruikersondersteuning moet in die periode natuurlijk op peil blijven. Goed daarom om te weten dat u ook tijdens de vakantieperiode kunt rekenen op ondersteuning van de Accordis Servicedesk.

Of het nu gaat om vakantievervanging, een back-up voor uw applicatiebeheerder, de overname of 2e lijns-ondersteuning voor uw servicedesk; onze Servicedesk staat voor u klaar! Uiteraard kunt u ook voor professionele ondersteuning bij het onderhoud van uw Ons omgeving of het bouwen van die reeds lang gewenste vragenlijsten en rapporten bij ons terecht.

Dus heeft u specifieke behoeften voor de vakantieperiode, neem dan gerust contact op met de Accordis Servicedesk op 0411-729190. Wij zorgen er dan voor dat uw Ons-dienstverlening geheel ontzorgd de zomervakantie in kan.

De Zorgmonitor release 2018-03 live

De Zorgmonitor abonnees hebben weer zeer enthousiast gereageerd op de 2018-03 release van onze Zorgmonitor. Het is nu mogelijk om via het Zorgmonitor Portaal zelf alle aanvullende tabellen van de Zorgmonitor te beheren.

Nieuw in deze release is het dashboard "Vrijheid-Beperkende Maatregelen" (VBM). De nieuwe VBM-app geeft u op een gebruiksvriendelijke wijze de mogelijkheid om de inzet van VBM in uw organisatie te beoordelen. Ook op andere vlakken van de inhoudelijke planning en levering van zorg zijn de analyse-mogelijkheden verder uitgebreid.

Voor meer informatie en een live-demo met uw eigen Ons data kunt u contact opnemen met Dré Thewessen (06-51451087 of dre.thewessen@accordis.nl).