Na maanden achter de schermen keihard gewerkt te hebben, presenteren wij vandaag het nieuwe bedrijf OMNIPORT. Met ontzettend veel energie en enthousiasme gaan wij de zorgmarkt koppelingen en applicaties voor Nedap Ons bieden.

In de markt zagen wij namelijk een groeiende vraag naar eenvoudige, veilige en schaalbare koppelingen en applicaties om nog meer uit Nedap Ons te halen. Naar aanleiding hiervan besloten wij samen met Qoden onze krachten te bundelen in een nieuwe organisatie. Waar Accordis sterk is in het inrichten van de juiste systemen voor zorgprocessen, heeft Qoden haar sporen verdiend in het ontwikkelen van webapplicaties voor zorgorganisaties. Kenmerkend is dat de oplossingen van OMNIPORT vergaand te configureren zijn, zodat zij passen in uiteenlopende organisatievormen, werkwijzen en vraagstukken.

OMNIPORT brengt met de lancering drie producten op de markt, die veel ruimte bieden voor configuratie. Het gaat om een AFAS-Ons-koppeling voor medewerkers en contracten, digitaal ondertekenen vanuit Nedap Ons en het automatisch toekennen van autorisaties. In 2022 zullen meerdere producten volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op OMNIPORT.