Uitnodiging Gebruikersbijeenkomst Accordis Zorgmonitor

Beste gebruikers van de Accordis Zorgmonitor,

We zijn bij Accordis verheugd om een toename te zien van het aantal organisaties dat van de Zorgmonitor gebruik maakt. Blijkbaar voorzien we met onze oplossing in een behoefte. Om u nog beter van dienst te zijn en het gebruik te ondersteunen, willen we een gebruikersgroep in het leven roepen. Voor deze gebruikersgroep zoeken we vooral mensen die daadwerkelijk met de informatie uit de Zorgmonitor werken.


Onze bedoeling is om tweemaal per jaar samen met u te praten over wensen en ontwikkelingen met betrekking tot de Zorgmonitor. Voor u als gebruikers heeft dat als voordeel dat u vroegtijdig op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en hierover mee kunt praten. Organisaties zijn altijd in ontwikkeling. Als gevolg daarvan ontwikkelt de informatiebehoefte zich. De gebruikersgroep biedt u de mogelijkheid deze veranderende informatiebehoefte te bespreken en gezamenlijk na te denken hoe de Zorgmonitor u hierin kan ondersteunen. Op deze manier heeft de gebruikersgroep directe inspraak in de doorontwikkeling. Tot slot willen we iedere bijeenkomst ruimte bieden om onderling ervaringen en tips uit te wisselen over het gebruik van de Zorgmonitor. Uit ervaringen weten we dat een dergelijke uitwisseling tot nieuwe inzichten en een beter gebruik kan leiden.

Het heeft onze voorkeur om de gebruikersbijeenkomsten te houden op locatie bij een van de organisaties die werken met de Zorgmonitor. De eerste bijeenkomst willen we bij Accordis organiseren. Omdat we de ruimte in uw agenda niet kennen en u toch graag de gelegenheid bieden om naar de gebruikersgroep te komen, organiseren we de eerste bijeenkomst op twee verschillende dagen. De eerste datum is dinsdag 30 oktober. De tweede datum is donderdag 1 november. In beide gevallen is de bijeenkomst van 10:00 tot 14:00 op ons kantoor in de Torenstraat 42 in Helvoirt. Uiteraard wordt u een lunch aangeboden.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van dinsdag 30 oktober, klik dan hier.
Voor de bijeenkomst van donderdag 1 november kunt u zich hier aanmelden:

Met vriendelijke groet,

Het team van Accordis