Accordis heeft een bedrijvig jaar achter de rug. In januari zijn diverse klanten succesvol live gegaan met een nieuw ECD. Om tegemoet te komen aan de vele vragen om ondersteuning bij de implementatie en inrichting van ECD’s, blijft Accordis groeien met nieuwe mensen die kennis van zaken hebben. Sinds 1 januari is Nina van Wezel toegetreden tot het team van Accordis.

Nina is afgestudeerd in Innovatie Wetenschappen met nadruk op innovatie in de zorg. Daarna heeft ze twee jaar bij het Erasmus MC gewerkt als adviseur onderzoeksfinanciering. Bij Accordis gaat Nina het consultantsteam versterken. Daarbij zal haar kennis van zorginnovatie zeker een waardevolle bijdrage leveren.

Dinsdag 15 januari is Rick de Bruijn als consultant begonnen bij Accordis. Rick heeft bedrijfskunde gestudeerd met een master Organisatie Ontwerp en Ontwikkeling. Daarna heeft hij bij de Sint Maartenskliniek onderzoek gedaan naar menselijke handelingen die de uitwisseling van informatie mogelijk maken. Nina en Rick: heel veel succes en plezier bij Accordis!