Sales medewerker - fulltime

Krijg jij er energie van om nieuwe klanten binnen te halen? Om de vinger op de zere plek te leggen en te denken in oplossingen? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou. Als medewerker sales verdiep je je namelijk in de vragen die spelen in de zorgmarkt en help je potentiële klanten bij het kiezen van de juiste oplossingen. Als het actief benaderen van leads en veel op pad zijn jou enthousiast maken, dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Over Accordis

Wij zijn specialist in het grondig verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties. Dit doen wij met verschillende producten en diensten die we in drie specialisaties hebben opgesplitst: Consultancy, Academie en Data Services. Wij realiseren ambities van mensen in de zorg door kennis en ervaring over informatievoorziening, processen, systeeminrichting en leiderschap te delen. Samen met de opdrachtgever naar een hoger plan, daar gaan we voor. Zodat het leven van iedereen die zorg geeft of krijgt aangenamer wordt. We genereren geen dikke rapporten; wel zichtbare en duurzame resultaten. Zo houden zorgprofessionals meer tijd over voor het belangrijkste werk: de zorg.

Sander Antonissen

Sander Antonissen

“Accordis is een groeiende organisatie en heeft een team van circa 35 professionals, die veelal op locatie bij onze klanten werkzaam zijn. Onze organisatiestructuur is plat en informeel.
Wij zijn specialisten in het verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties. Dat doen we door onze kennis over en ervaring met informatiesystemen, processen, systeeminrichting en leiderschap te delen. Vanuit onze academie verzorgen we zowel online als fysieke trainingen. Daarnaast ontwikkelen we producten waarmee zorgorganisaties beter stuurbaar worden en medewerkers actief betrokken in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Samen naar een hoger plan is ons motto.”

Wat ga je doen?

Je werkt als medewerker sales zelfstandig aan inhoudelijk uitdagende commerciële trajecten voor onze opdrachtgevers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. Bij grote klanten ondersteun je onze Commercieel Manager. Door opdrachten bij nieuwe klanten binnen te halen, draag je bij aan de omzetgroei.

In deze rol werk je zelfstandig, organiseer je bezoeken en krijg je de vrijheid om zelf kansen te benutten. Klanten weet jij met enthousiasme, kennis en passie te overtuigen. Want jij kent onze oplossingen, zoals onze Zorgmonitor, de ZZP-facturatie tool, de conversietool voor data en documenten en de Opleidingen Planningstool, van binnen en van buiten. Je vertaalt de wensen en ambities van de klant naar deze oplossingen, vanuit het begrip van de klant en kennis van onze diensten. Dé partner zijn voor onze opdrachtgever, daar draait het om.

Wie zoeken we?

Houd jij van vrijheid en ben je ondernemend? Dan past deze rol bij jou. Je bent ambitieus en gemotiveerd en wil jezelf continu verbeteren en blijven ontwikkelen. Je weet goed de vraag achter de vraag te achterhalen, bent resultaat- en klantgericht, commercieel sterk en innovatief en daardoor weet je als geen ander nieuwe leads binnen te halen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt in onze bedrijfscultuur; flexibel, energiek, pragmatisch en kwaliteitsgericht.

Commerciële kansen signaleren, creëren en oppakken is voor jou een tweede natuur. Deze kansen ontstaan de ene keer vanuit een aanvraag of lead, de andere keer vanuit jouw eigen activiteiten en netwerk.

Je hebt tot drie jaar werkervaring in een commerciële rol, een afgeronde opleiding op minimaal HBO- niveau (bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting) en de intrinsieke motivatie om jezelf, Accordis en de zorg in het algemeen verder te laten groeien en ontwikkelen. Ervaring en een netwerk in de gezondheidszorg zijn uiteraard een pré.

Wat bieden we jou?

Een gezellige, flexibele werkplek in ons centraal gelegen pand in Tuil, waar je dagelijks samen met je collega’s kunt genieten van een vers bereide lunch. Naast dat je collega’s je stimuleren en motiveren bij je persoonlijke ontwikkeling, maak je ook nieuwe vrienden tijdens onze borrels en teamactiviteiten.

Je ontvangt van ons een goed salaris, een laptop, smartphone en auto én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan
  • Organisatie met een relevante bijdrage voor de zorg
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Dagelijks een vers bereide lunch op kantoor

Solliciteer direct

Lijkt dit je wat? Dan willen we graag kennismaken.

Laat hier je gegevens achter

Lijkt dit je wat? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met motivatie naar vacatures@accordis.nl. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Dan kun je Sander Antonissen bereiken op 06-55 45 58 47 of via WhatsApp.