Startersbaan met maatschappelijke impact?

Tijdens het traineeship bij Accordis ontwikkel je je in 6 maanden tijd tot IT Consultant. We hebben een trainingsprogramma voor je samengesteld dat je volgt met andere trainees. Onderdeel daarvan is dat je projecten doet bij en kennismaakt met verschillende opdrachtgevers in de zorg.Hoe verder je je ontwikkelt, hoe uitdagender de opdrachten zullen zijn waar we je voor inzetten. Je kan hierbij duidelijk aangeven waar jij je in wil ontwikkelen. Je collega’s staan altijd klaar om je te helpen.

Over Accordis

Johan Adriaanse

Johan Adriaanse

“Wij zijn specialisten in het verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties. Dat doen we als consultants door onze kennis over en ervaring met informatiesystemen, processen, systeeminrichting en leiderschap te delen. Vanuit onze academie verzorgen we zowel online als fysieke trainingen. Daarnaast ontwikkelen we producten waarmee zorgorganisaties beter stuurbaar worden en medewerkers actief betrokken in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Accordis is een groeiende organisatie en heeft een team van circa 30 professionals, die veelal op locatie bij onze klanten zijn. Onze organisatiestructuur is plat en informeel. Samen naar een hoger plan is ons motto. ”

Over het traineeship

Tijdens ons traineeship help je zorginstellingen, zoals verpleging, verzorging, thuiszorg, GGZ of gehandicaptenzorg, bij het verbeteren van zorgprocessen met behulp van IT. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van koppelingen, het programmeren in onze softwareoplossingen, het meewerken aan migraties, het doorvoeren van updates, projectleiding of het inrichten van het systeem. Ook zorg jij voor het accountmanagement en ondersteun je eindgebruikers. Vanuit deze taken, groei je door naar steeds complexere opdrachten.

Wat bieden wij jou?

Plezier in je werk staat bij ons op 1. Samen leren we, werken we, komen we verder en helpen we ook de zorg verder. We bieden een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Verder bieden we:

 • Basisvergoeding van 2500 bruto per maand
 • Leaseauto tijdens traineeship
 • Telefoon met abonnement en een laptop
 • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan
 • Enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten

Wie zoeken we?

 • Je hebt een HBO/WO studie afgerond
  (bij voorkeur in de richting van gezondheidswetenschappen, medische informatiekunde, technische geneeskunde, biomedische wetenschappen, informatica/informatiekunde of organisatiewetenschappen)
 • Je vindt IT een boeiend vakgebied
 • Je hebt interesse in de zorgsector
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Je bent een teamplayer en wilt je graag doorontwikkelen

Lees onze brochure

Zoek jij een startersbaan met maatschappelijke impact?

Interesse gewekt?

Wil je graag solliciteren? Stuur dan je motivatie via
onderstaand formulier of bel voor meer info 06-28898825.