Vacature BI Ontwikkelaar

Accordis heeft haar eigen Business Intelligence (BI) afdeling waar met moderne tooling zoals TimeXtender, Microsoft BI Stack en Qlik Sense gewerkt wordt aan het beschikbaar stellen van data en informatie aan zorgorganisaties. Zo werkt het team aan producten zoals de Accordis Zorgmonitor en de Validatiemonitor waar vele klanten van Accordis gebruik van maken.  Voor ons team zijn we op zoek naar uitbreiding!

Over Accordis

Johan Adriaanse

Johan Adriaanse

“Wij zijn specialisten in het verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties. Dat doen we als consultants door onze kennis over en ervaring met informatiesystemen, processen, systeeminrichting en leiderschap te delen. Vanuit onze academie verzorgen we zowel online als fysieke trainingen. Daarnaast ontwikkelen we producten waarmee zorgorganisaties beter stuurbaar worden en medewerkers actief betrokken in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Accordis is een groeiende organisatie en heeft een team van circa 30 professionals, die veelal op locatie bij onze klanten zijn. Onze organisatiestructuur is plat en informeel. Samen naar een hoger plan is ons motto. ”

Gerwin van Weelden

Gerwin van Weelden

"Wij zijn trots op onze Accordis Zorgmonitor. Met dit standaardproduct bieden we onze klanten management- en stuurinformatie vanuit Nedap Ons en gekoppelde systemen. Zij krijgen hiermee op diepgaande wijze inzicht in hun bedrijfsprocessen. We zetten hiervoor state-of-the-art tools in zoals TimeXtender en Qlik Sense. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe data-producten die aanzetten tot, en inzicht geven in, datakwaliteit."

Wat ga je doen?

Het (in nauwe samenwerking met het BI-team, klanten en consultancy) bedenken van nieuwe functionaliteiten en proposities en het uitwerken, testen en implementeren daarvan in samenwerking met de andere leden van het BI-team.

De functie van BI-developer heeft een sterke focus op front-end ontwikkeling; het vertalen van klantwensen naar heldere data inzichten. Je bouwt mee aan de standaardproducten die inmiddels bij ruim 150 zorginstellingen worden gebruikt.

Wat bieden wij jou?

Plezier in je werk staat bij ons op 1. Samen leren we, werken we, komen we verder en helpen we ook de zorg verder. We bieden een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Verder bieden we:

 • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan
 • Organisatie met een relevante bijdrage voor de zorg
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven
 • Enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten
 • Goed verzorgde lunch op kantoor
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zoeken we?

 • Je hebt inhoudelijke kennis en passie voor het vak
 • Je bent ambitieus om organisaties toekomstbestendig te maken, maar stelt je bescheiden op als dat nodig is
 • Je bent analytisch, een teamplayer, klantgericht en communicatief vaardig
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
 • Een nauwkeurig en flexibele werkhouding zijn een must
 • Kennis en ervaring met TimeXtender, Microsoft BI Stack en Qlik Sense zijn een pre
 • Ervaring met processsen in de gezondheidszorg, HR en finance wordt zeer op prijs gesteld

Lees onze brochure

Zoek jij een startersbaan met maatschappelijke impact?

Interesse gewekt?

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie via onderstaand formulier. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met Johan Adriaanse via 06-28898825 of via WhatsApp.