final_Accordis_©IrisDuvekot-1095-2

Academie Ons Klinimetrie (...

Volg onze training Ons Klinimetrie en leer alle functionaliteiten kennen

Na het volgen van de training Ons Klinimetrie ben je bekend met de functionele mogelijkheden en kan je zelf metingen ontwikkelen.

0.5 dag

Applicatiebeheerders Ons

€ 249,- p.p.

Online

Hallo Ons gebruikers! In deze training, gaan we dieper in op ONS Klinimetrie.

Klinimetrie is een module van Ons Dossier waarin op eenvoudige wijze meetinstrumenten kunnen worden ingevuld en resultaten kunnen worden bekeken en vergeleken. De meetinstrumenten die worden ondersteund zijn door gezondheidswetenschappelijk onderzoek gevalideerd. Denk hierbij aan de DOS, Barthel Index, Tinetti POMA, Berg Balance Scale, SNAQ en meer.

In Klinimetrie kunnen zorgorganisaties via Ons Formulierenbeheer zelfstandig nieuwe meetinstrumenten (formulieren) ontwikkelen voor Ons Klinimetrie.

Wat gaan we behandelen?

  1. Introductie tot Klinimetrie: Doel en relevante begrippen met een focus op de digitale context.
  2. Waarvoor gebruik je Klinimetrie: Overzicht van verschillende meetinstrumenten en hoe deze in te zetten.
  3. Praktische Oefeningen: Hands-on ervaring met de configuratie, beheer en zelf ontwikkelen van nieuwe meetinstrumenten (formulieren),

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is specifiek bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het beheren en optimaliseren van Klinimetrische instrumenten binnen Ons.

Data

21 juni van 09:30 tot 12:30
Direct inschrijven

Direct contact

Direct inschrijven

Klaar om alles uit Nedap Ons Applicatiebeheer te halen? Wil je meer inzicht krijgen en jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor onze training en zet de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling.

Cursist 1

Cursist toevoegen

Cursist verwijderen