Over Accordis

Accordis, jouw partner
in zorginnovatie

Impact op de lange termijn

Accordis is dé IT-specialist voor de zorg. Wij bieden software, data-oplossingen, opleidingen en advies om zorgorganisaties verder te brengen. Als een van de belangrijkste businesspartners van Nedap Ons verzorgen wij implementaties van deze software en bieden wij diverse Nedap Ons trainingen voor zorgprofessionals aan.

Daarnaast hebben wij hoogwaardige data-oplossingen ontwikkeld die, in combinatie met Nedap Ons, belangrijke inzichten verschaffen. Hierdoor krijgen zorgorganisaties beter zicht op hun processen en kunnen zij data-gedreven werken.

Wij gaan voor impact op de lange termijn en zetten daarom graag onze jarenlange kennis en ervaring in om mee te denken, te sparren over de toekomst én met pragmatische oplossingen te komen. Vanuit ons kantoor in Tuil zetten wij met 40 professionals alles op alles om bij te dragen aan de doelstellingen die zorgorganisaties willen behalen.

Waarom wij doen wat we doen en hoe we dat doen

Als Accordis werken wij vanuit de visie dat alles wat wij doen moet bijdragen aan zowel een betere zorg als een fijnere werkdag voor de zorgprofessional. Door vanuit deze visie te werken, zorgen wij voor transparantie, betrouwbaarheid en een consistente klantervaring in alles wat wij doen. Zo bouwen we aan langetermijnrelaties. Aan onze manier van werken liggen drie kernwaarden ten grondslag: Rust, Leidend en Mens.

Over Accordis

Rust

Rust, ruimte en duidelijkheid. Dat is wat wij onze klanten in de zorg gunnen. En bieden. In de dagelijkse hectiek en de steeds groter wordende druk in deze branche, is een duidelijke koers op IT-vlak cruciaal. Daarom maken wij ons hard voor eerlijk advies, een pragmatisch aanpak en een reële blik op de toekomst. Zodat jij vol vertrouwen elke IT-uitdaging aangaat.

Over Accordis

Leidend

Stel ons een vraag over IT, zorg of Nedap Ons en wij weten het antwoord. Wij doen namelijk sinds 2008 niet anders dan het met veel energie en enthousiasme ontwikkelen en implementeren van oplossingen en diensten die de zorg verder helpen. Sterker nog, wij zijn dé Nedap Ons specialist van Nederland. Wij leiden je van de implementatie van Nedap Ons, via adoptie en aanvullende producten en diensten naar data-oplossingen om data-gedreven werken naar een hoger niveau te tillen. Onderweg zorgen we er met onze Academie voor, dat jouw kennisniveau en dat van je collega’s op peil blijft.

Over Accordis

Mens

Want uiteindelijk haal je met IT het beste uit de mens. Door processen te stroomlijnen en te automatiseren wordt er veel werk uit handen genomen en loopt alles soepeler. En door inzicht te verkrijgen met behulp van data analytics, kan de zorg zich steeds verder verbeteren. Wij halen energie uit het contact met onze klanten en wij weten als geen ander dat onze klanten weer energie halen uit het contact met patiënten en cliënten en het steeds beter maken van de zorg. Samen voor een toekomstbestendige zorg!

Werkwijze

Rust en duidelijkheid. Ons uiteindelijke doel is altijd de verbetering van de zorgverlening. De processen en systemen die hier ondersteunend aan zijn, willen we op een duurzame manier optimaliseren, updaten of vervangen. Dankzij onze kant-en-klare softwareoplossingen kan dat binnen een strak omlijnd tijdsbestek. Daarbij is onze aanpak pragmatisch. Zodra het doel en de richting duidelijk zijn, kunnen we snel aan de slag, met onder andere:

We zorgen hierbij voor rust en duidelijkheid en maken het simpel en concreet. Voor alle gebruikers. Een implementatie gaat er namelijk niet alleen om dat alles het doet, het gaat erom dat het voor je wérkt: het succes van IT-systemen zit in het gebruik ervan. Adoptie en procesontwerp zijn daarbij de sleutel.