accordis-final_Accordis_IrisDuvekot-366

Implementatie

Implementatie
met een heldere aanpak

Wij begrijpen de uitdagingen in de zorg. Onze aanpak voor ECD-implementaties combineert een optimale begeleiding, kennisoverdracht en nazorg voor een zorgeloos proces en een optimaal resultaat.

Nedap Ons is specifiek ontwikkeld voor de zorg en afgestemd op de unieke behoeften en processen binnen deze zorgomgeving. Daarnaast heeft iedere zorgorganisatie specifieke wensen en workflows. Accordis is een meester in het afstemmen van Nedap Ons op de specifieke eisen van jouw organisatie. Vanuit onze ervaring bij ruim driehonderd zorgverleners, hebben we hier een beproefde en heldere aanpak voor ontwikkeld.

Accordis-sfeer-018
Accordis-sfeer-033
Accordis-sfeer-040
Accordis-sfeer-048
Accordis-sfeer-049
Accordis-sfeer-078

Optimale begeleiding


Een goede implementatie start met een goede aanpak. Wij weten van de hectiek, de personeelstekorten en de veranderende wet- en regelgeving in de zorg. Je hebt daar je handen vol aan. Daarom begeleiden we jou optimaal tijdens deze reis naar jouw nieuwe ECD. Zodat er niet nog een bal is die jij in de lucht moet houden. Deze bal is voor ons.

We starten met een aantal sessies om de uitgangspunten helder te krijgen en de kaders van het project in kaart te brengen. Op deze manier is er veel ruimte voor organisatiespecifieke zaken en kunnen we een duidelijke planning maken met een opleverdatum. We duiken helemaal in het reilen en zeilen van jouw organisatie en werken heel nauw samen met jullie projectleider.

Onze aanpak is zowel gericht op kennisoverdracht als op ontzorging. Afhankelijk van de wensen van de klant ligt de nadruk meer op het een of op het ander. Met veel plezier nemen we de applicatiebeheerder mee in het proces en brengen we al onze kennis over. Daarnaast besteden we veel aandacht aan adoptie. Het succes van een ECD valt of staat namelijk met het gebruik ervan. Zorgprofessionals worden al vroeg in het traject betrokken en ook aan het eind is er veel aandacht voor het leren werken met het nieuwe systeem.

Na implementatie bieden we nazorg. We houden de updates van Nedap Ons in de gaten en geven advies over wat de kansen en (on)mogelijkheden van deze updates zijn voor jouw specifieke organisatie.

Contact

Zet de volgende stap met onze naadloze implementatiediensten. Integreer effectieve systemen, verhoog de productiviteit en garandeer een zorg van topkwaliteit.

Maak een afspraak

Liever telefonisch in contact?

Wij staan altijd voor je klaar

Een soepele implementatie met onze producten

Product

Implementatie Nedap Ons

Nedap Ons implementeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat dit soepel verloopt door...

Bekijk product

Product

Implementatie Nedap Ons ROOSTER

Wil jouw organisatie werken vanuit de zorgvraag, kosten besparen, de efficiëntie verhogen én teams leaner laten werken? Dan ben je...

Bekijk product

Behoefte gedreven
thema's

Integreer zorgtechnologie voor een betere zorgcoördinatie

Datagericht werken in de zorg

Horizontaal Toezicht in de zorg

Zorgvraag gestuurd roosteren

De rol van het dossier bij het bieden van de beste zorg