final_Accordis_©IrisDuvekot-1456

Optimalisatie + B...

Wij denken met je mee over optimalisatie en beheer

Als proactieve samenwerkingspartner delen wij met veel enthousiasme onze kennis en ervaring. We denken bijvoorbeeld mee over vraagstukken, beantwoorden inrichtingsvragen en nemen, indien nodig, tijdelijk het beheer over. We denken graag mee over het optimaliseren van processen en we hebben diverse producten ontwikkeld die daarbij helpen. Samen met jou doorgronden we de vraag en maken we een plan op maat.

Optimalisatie + Beheer

Een partner waar je op kan rekenen

Bij Accordis draait het om goede relaties en een langetermijnvisie. Wij willen jouw ideale samenwerkingspartner zijn en delen onze kennis en ervaring graag. Of het nu gaat om het meedenken bij vraagstukken, het beantwoorden van inrichtingsvragen of zelfs het tijdelijk overnemen van beheer, wij staan voor je klaar!

Met onze jarenlange ervaring kunnen we een zorginstelling op allerlei manieren ondersteunen bij het verbeteren van processen. We hebben een aantal producten ontwikkeld om dat nog beter te doen. Samen met jou bespreken we wat je nodig hebt, maken we een plan en stellen we een slimme werkwijze voor.

Nedap Ons biedt jou veel kansen en mogelijkheden, maar het is best een uitdaging om na de live gang alle mogelijkheden van het pakket te benutten. Wij schieten daarom graag te hulp! Veranderingen in processen, wet- en regelgeving of andere uitdagingen? Geen zorgen, Accordis houdt alle ontwikkelingen in de gaten en adviseert je om Nedap Ons optimaal te laten functioneren.

Met Accordis haal je niet alleen betere optimalisatie en beheer in huis, maar een partner die met je meedenkt en soepel inspeelt op alles wat er binnen jouw organisatie gebeurt.

Contact

Verzeker je van een soepele zorgervaring met onze optimalisatie- en beheerservices. Houd systemen actueel, maximaliseer efficiëntie en waarborg constante zorgkwaliteit.

Maak een afspraak

Liever telefonisch in contact?

Wij staan altijd voor je klaar

Optimalisatie producten

Product

Servicedesk ondersteuning

Onze Servicedesk helpt je bij inrichtingsvraagstukken, veranderende processen, nieuwe mogelijkheden, koppelingen en veranderingen door wet- en regelgeving. Samen met jou...

Bekijk product

Product

Applicatiebeheer as a Service

Met Applicatiebeheer as a Service helpen wij zorgorganisaties hun maximale potentieel te bereiken. Door dit uit handen te geven aan...

Bekijk product

Behoefte gedreven
thema's

Datagericht werken in de zorg

Integreer zorgtechnologie voor een betere zorgcoördinatie

Horizontaal Toezicht in de zorg

Zorgvraag gestuurd roosteren

De rol van het dossier bij het bieden van de beste zorg