Vacature Full stack developer

Accordis heeft haar eigen Data Service afdeling. Moderne tooling zoals TimeXtender, Microsoft BI Stack en Qlik Sense vormen de core. Dagelijks wordt er gewerkt aan het beschikbaar stellen van data en informatie aan zorgorganisaties. We bieden standaard producten aan zoals de Accordis Zorgmonitor, de Validatiemonitor en de BI-app waar ruim 150 Accordis klanten gebruik van maken. Voor ons team zijn we op zoek naar uitbreiding om deze applicaties te beheren en door te ontwikkelen!

Over Accordis

Wij helpen zorgorganisaties, zoals ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en de GGZ, verder met IT. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van elektronische patiëntendossiers (EPD’s), elektronische cliëntendossiers (ECD’s), eHealth en data. Als de IT goed geregeld is, kunnen zorgorganisaties namelijk ook beter voor hun patiënten en cliënten zorgen.

Onze nieuwe werklocatie is: Graaf Reinaldweg 26 in Tuil.

Gerwin van Weelden (partner)

Gerwin van Weelden (partner)

"Wij zijn trots op onze Accordis Zorgmonitor. Met dit standaardproduct bieden we onze klanten management- en stuurinformatie vanuit Nedap Ons en gekoppelde systemen. Zij krijgen hiermee op diepgaande wijze inzicht in hun bedrijfsprocessen. We zetten hiervoor state-of-the-art tools in zoals TimeXtender en Qlik Sense. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe data-producten die aanzetten tot, en inzicht geven in, datakwaliteit."

Wat ga je doen?

In nauwe samenwerking met het team, klanten en consultancy ontwikkel je nieuwe functionaliteiten en bouw je mee aan ons data-platform om onze cloud producten beschikbaar te stellen aan eindgebruikers.

Bij Accordis geloven we in de kracht van standaardproducten voor de zorgmarkt. Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt stellen ons instaat om op basis van een heldere visie en een uitgewerkte roadmap nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Dit doen we aan de hand van korte sprints, waarin gebruikerservaring en slimme technische keuzes de bandbreedte bepalen.

Wat bieden wij jou?

Plezier in je werk staat bij ons op 1. Samen leren we, werken we, komen we verder en helpen we ook de zorg verder. We bieden een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Verder bieden we:

 • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan
 • Organisatie met een relevante bijdrage voor de zorg
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven
 • Enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten
 • Goed verzorgde lunch op kantoor
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit en vrijheid in werktijden en -locatie

Wie zoeken we?

 • Je hebt inhoudelijke kennis en passie voor het vak met kennis van Vue.js, Ionic, Typescript, C#, .NET, Entity Framework, T-SQL en ASP.NET Core
 • Je hebt inhoudelijke kennis en passie voor het vak
 • Een nauwkeurige en flexibele werkhouding zijn een must
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
 • Kennis en ervaring met Docker is een pré

Interesse gewekt?

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie via onderstaand formulier. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met Gerwin van Weelden via 06-10555377 of via WhatsApp.