final_Accordis_©IrisDuvekot-277-2

Medewerkers aan h... William de Gelder

William de Gelder

Veel oog voor wat de medewerker zelf wil. Het is heel veelzijdig en je leert ontzettend veel over de processen in de zorg.

William de Gelder
Consultant William de Gelder implementeert Nedap Ons, optimaliseert processen en ondersteunt sales. Een veelzijdige rol met passie voor zorg en relaties

William de Gelder is consultant bij Accordis. Hij houdt zich bezig met de beheerkant van Nedap Ons. Met andere woorden: samen met applicatiebeheerders kijkt hij naar de inrichting van Ons en adviseert hij wat het beste aansluit op de processen binnen de organisatie. Daarnaast ondersteunt hij zijn collega’s bij de sales.

Een laag dieper

“Het is heel veelzijdig en je leert ontzettend veel over de processen in de zorg”, vertelt hij. “Als Accordis kijken wij ook altijd verder dan het technische. We gaan een laag dieper en vragen aan de klant hoe ze werken en waarom ze dat op die manier doen. Omdat we bij veel verschillende organisaties komen, zien we snel als de manier van werken niet erg duurzaam is voor op de lange termijn. Door vragen te stellen en de klant na te laten denken, komen we vaak samen tot een oplossing. Dat vind ik mooi om te zien.”

Nieuwe salesrol

Hij vult aan: “En als je merkt dat klanten hun processen beter op orde krijgen waardoor ze meer tijd voor zorg hebben, dan word ik daar heel blij van. Ik vind het ontzettend leuk om in gesprek te zijn, mee te denken, mensen verder te helpen en een relatie op te bouwen. In de nieuwe salesrol waar ik nu naartoe aan het groeien ben, kan ik dat allemaal kwijt.”

Het gaat erom dat jij plezier hebt

William: “Accordis is erg open en transparant in hoe ze met jou verder willen de toekomst in. Er is veel oog voor wat de medewerker zelf wil en dat jij plezier in je werk hebt staat centraal. Kijkend naar je eigenschappen zoek je samen naar wat het beste bij jou past en waarin jij je prettig voelt. Door de goede gesprekken die ik heb gehad over mijn rol de komende jaren, heb ik de kans gekregen om me op het gebied van relatiemanagement te ontwikkelen.”

Medewerker aan het woord

BI in de zorg levert veel interessants op. Ik combineer mijn werk bij Accordis met topsport en ben dan ook erg blij dat ik flexibel met mijn werktijden kan omgaan.

Evert Kooijman
Consultant