De juiste informatie op het juiste moment snel kunnen inzien? Kijk dan eens naar de Accordis IQMessenger connector Nedap ONS®.

Om zorgdomotica en het gezondheidsdossier (ECD) nadrukkelijker met elkaar te verbinden is Accordis een samenwerking aangegaan met IQ Messenger en is deze connector ontwikkeld. Dankzij deze connector is een zorgorganisatie in staat de IQM-omgeving naadloos integreren met Nedap ONS®.

Wat levert dit de zorgprofessional op?
Relevante cliëntgegevens uit het ECD zichtbaar op de smartphone SmartApp of Real Time Console van IQ Messenger. Denk hierbij aan inzicht in de medische voorgeschiedenis, de gegevens van relevante contactpersonen en de reanimatie wens. Daarnaast kan de zorgprofessional vanuit een alarmmelding met één druk op de knop contact leggen met de huisarts of familie van de cliënt. Hierdoor wordt de communicatie met hulpdiensten vereenvoudigd.

De connector wordt later dit jaar uitgebreid met de mogelijkheid om vanuit het ECD de profiel keuze te kunnen instellen. Ligt in het ECD vast dat de cliënt valgevaarlijk is dan wordt automatisch binnen IQ Messenger het profiel goed gezet. Het beheren van gegevens op één plek maakt het voor de zorgprofessional veel makkelijker. De connector voorziet later dit jaar ook in de optie om gegevens uit IQ Messenger te integreren in het Nedap ONS® waardoor er in het ECD een integraal beeld ontstaat over de cliënt.

Meer weten?
Kom langs op het Zorg & ICT event (IQ Messenger Stand nr. 01.C053) van 13 tot 15 juni in de Jaarbeurs Utrecht of neem direct contact met Ruud Coppens via 06 51 05 14 52 of ruud.coppens@accordis.nl

Binnenkort is de nieuwe IQMessenger en Accordis ECD Nedap interface beschikbaar. Ruud en Maartje vertellen in onderstaande video, opgenomen tijdens de Zorg & ICT dagen hoe deze koppeling eruit gaat zien.