In tegenstelling tot veel andere managementinformatie tools richt de Zorgmonitor zich niet uitsluitend op financiële informatie, maar ook op zaken als aanwezigheid en uitnutting van zorglegitimaties, cliëntenpopulatie, aanwezigheid en geldigheid van zorgplannen, voortgangsrapportage, personeelsinzet, productiviteit en verzuim.

Nieuw is de geïntegreerde help-functie in de Zorgmonitor, waarmee u sneller op weg geholpen wordt om dingen te vinden en zelf te doen. Daarnaast zijn we bezig met doelmatigheidsmetingen die de zorgverzekeraars uitvoeren. Wat doen ze precies en hoe kunt u zelf die informatie ook krijgen.

We kijken terug op de eerste twee gebruikersbijeenkomsten. We ervaren de gesprekken met de gebruikers als heel waardevol om de ontwikkeling van de zorgmonitor te laten aansluiten bij hun behoeften. In beide sessies is een prioritering van wensen gedaan die we meenemen in onze ontwikkelagenda.

We horen regelmatig dat de Zorgmonitor als de beste managementinformatie tool op Ons van Nedap gezien wordt. Dat willen we graag zo houden.

Maakt u nog geen gebruik van de Zorgmonitor en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie, vraag dan een gratis demo aan bij het Office Management van Accordis (office@accordis.nl). We zijn ervan overtuigd dat u aangenaam verrast zult zijn!