accordis-final_Accordis_IrisDuvekot-277

Data Producten

Meer overzicht met
onze dataproducten

Vergroot de stuurbaarheid van jouw zorgorganisatie door datacontrole, inzichten en optimalisatie met het Nedap Ons-platform. Onze dataproducten ondersteunen kwaliteit, effectiviteit en flexibiliteit in de zorg.

Personeelstekort, regeldruk en de hectiek van de dag vergroten de behoefte aan overzicht, rust en een heldere koers. Hoe fijn zou het zijn als je meer zicht krijgt in wat er in de organisatie gebeurt en dat dat ook nog eens minder tijd kost? Inzicht is de sleutel tot betere besluitvorming en wij bieden daar de juiste oplossingen voor.

Data Producten

Onze visie op data

Controle en inzicht zijn de belangrijkste pijlers voor de stuurbare zorgorganisatie en zorgen voor een moderne en efficiënte gezondheidszorg. Het correct verzamelen en analyseren van data en het handelen naar aanleiding van de opgedane inzichten verbetert de zorg en levert een bijdrage aan kostenbesparingen en slimme financiële keuzes.


Accordis draagt zorg voor de aanlevering van gegevens, het controleren ervan en het creëren van inzichten op met data in Nedap Ons. Voor een stuurbare zorgorganisatie is optimalisatie bij de bron essentieel. Zijn alle gegevens correct? En wordt er een issue in Nedap Ons ontdekt? Met één klik lost de verantwoordelijke medewerker dit op. Hierdoor zijn correcties achteraf verleden tijd. Doordat op deze manier een valide zorgproces wordt gegarandeerd, kan er ook Horizontaal Toezicht plaatsvinden.


Met onze producten kunnen zorgorganisaties relevante inzichten opdoen om de kwaliteit en effectiviteit van de zorg te verbeteren, strategische planning te optimaliseren en processen te verbeteren. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van de zorg en meer flexibiliteit. Accordis heeft ruim honderd dashboards standaard beschikbaar en daarbij kant-en-klare koppelingen voor HR-, financiële, rooster- en medicatiesystemen.

Data producten

Alles wat wij als Accordis doen, moet bijdragen aan het beter en makkelijker maken van de zorg. Daar zetten wij verschillende expertises in samenhang voor in. Onze dataproducten zijn een belangrijke pijler in het streven naar continue verbetering.

Product

Zorgmonitor

Met de Zorgmonitor krijg je aan de hand van praktische dashboards inzicht in de zorgverlening en bedrijfsvoering van jouw zorgorganisatie....

Bekijk product

Product

Validatiemonitor

De Validatiemonitor zorgt ervoor dat alle registraties in het zorgproces kloppen. Met het oog op de stijgende zorgkosten, het oplopende...

Bekijk product

Product

Accordis IQ Messenger Connector Nedap Ons

Snel en op ieder moment relevante cliëntinformatie inzien? Dat kan met onze IQ Messenger Nedap Connector die zorgtechnologie en het...

Bekijk product

Behoefte gedreven
thema's

Integreer zorgtechnologie voor een betere zorgcoördinatie

Datagericht werken in de zorg

Horizontaal Toezicht in de zorg

Zorgvraag gestuurd roosteren

De rol van het dossier bij het bieden van de beste zorg

Contact

Transformeer jouw zorgorganisatie met onze innovatieve data-producten. Verbeter processen, optimaliseer besluitvorming en lever 
hoogwaardige zorg.

Maak een afspraak

Liever telefonisch in contact?

Wij staan altijd voor je klaar