accordis-Final_Accordis_IrisDuvekot-656

Thema's Zet de client cen...

Zet de client centraal met Zorgvraag gestuurd roosteren

Bij zorgvraag gestuurd roosteren komen flexibiliteit en efficiëntie samen. De behoeften van cliënten, medewerkers en de organisatie staan hierbij centraal. Ontdek hoe onze innovatieve aanpak van roosteren de sleutel is tot een beter rooster.

Zet de client centraal met  Zorgvraag gestuurd roosteren

Een complexe taak

Het roosteren en plannen is een complexe aangelegenheid. Vooral als het moet voldoen aan de eisen van zowel de client als de financiële kaders van de organisatie, terwijl het ook moet aansluiten op de wensen van de medewerkers.


Bij Accordis bekijken we deze uitdaging vanuit deze drie perspectieven. De zorgvraag van de client staat voorop, gevolgd door de financiële haalbaarheid en de tevredenheid van de zorgprofessionals. Wij helpen zorgorganisaties bij het vinden van de juiste balans en het creëren van een financieel gezonde organisatie met blije medewerkers.


Een cruciaal onderdeel van onze aanpak is het verschuiven van verantwoordelijkheden naar de zorgprofessionals, waardoor ze meer regie krijgen over hun uren en rooster. Deze aanpak omvat het herontwerpen van processen, waarbij we de medewerkers in staat stellen zelf te roosteren en hun uren bij de houden. Hierdoor verschuift de rol van de planner naar een ondersteunende functie, met een focus op het begrijpen van de complexe parameters van zowel de clientvraag als de capaciteitsplanning.


Onze projectmatige aanpak, met Nedap Ons als kern, biedt organisaties de nodige tools voor een soepele overgang naar een efficiënt en zorgvraag gestuurd planningsproces. Hierbij omarmen we ook de unieke uitdagingen van de verschillende zorgcontexten, zoals intramurale en extramurale zorg.

Producten & diensten

Krachtige oplossingen voor betere zorgresultaten

Product

Zorgmonitor

Met de Zorgmonitor krijg je aan de hand van praktische dashboards inzicht in de zorgverlening en bedrijfsvoering van jouw zorgorganisatie....

Bekijk product

Product

Implementatie Nedap Ons ROOSTER

Wil jouw organisatie werken vanuit de zorgvraag, kosten besparen, de efficiëntie verhogen én teams leaner laten werken? Dan ben je...

Bekijk product

Product

E-learnings Nedap Ons suite

Leer nieuwe updates kennen, werk nieuwe gebruikers in of ontdek nieuwe mogelijkheden.

Bekijk product