accordis-final_Accordis_IrisDuvekot-1456

Webinars Q&A Zorgmonitor

Q&A Zorgmonitor

Als Accordis Zorgmonitor gebruiker ontvang je vanuit Accordis altijd de tweemaandelijkse releasenotes per mail. Daarbovenop organiseert Accordis online Q&A-sessies.

In een uur wordt je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de Zorgmonitor en krijg je een demo. Hierbij is uiteraard ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Ook wordt ruim tijd gemaakt voor het beantwoorden van algemene vragen over de Zorgmonitor. Heb je zo’n vraag of wil je eens uitleg over een onderdeel waar je al langer mee stoeit, stuur je vraag dan in via servicedesk@accordis.nl. Het insturen van een vraag kan tot en met de donderdag voorafgaand aan de Q&A-sessie.

Let op: De Q&A-sessies zijn vooral bedoeld om je algemene kennis rondom de Zorgmonitor te vergroten. Ofwel: voor organisatie-specifieke vragen kun je terecht bij de Servicedesk (bij voorkeur via het u bekende ticketsysteem).

Dus: wil je bijgepraat worden en antwoord krijgen op je vraag en/of vragen van anderen? Haak dan aan via de Zoom-link. Deze Zoom-link is te vinden op het Accordis Zorgmonitor portaal (https://zorgmonitor-portal.accordis.nl). Deze link is direct zichtbaar op het startscherm nadat je bent ingelogd. Het is niet nodig om vooraf aan te melden voor de Q&A-sessie.

Kalender

De Zoom-link voor deze sessies wordt op het Zorgmonitor Portaal geplaatst (https://zorgmonitor-portal.accordis.nl).

Tijdstip van de Q&A-sessies: 14:00 - 15:00

Datum

15 oktober van 14:00 tot 15:00