final_Accordis_©IrisDuvekot-366-2

Werken bij BI front-end deve...

BI front-end developer

Als BI front-end developer bij Accordis speel je een essentiële rol in het vormgeven van de gebruikerservaring en het vergroten van de bruikbaarheid van BI-oplossingen. Je hebt de mogelijkheid om creativiteit te combineren met technische expertise om waardevolle inzichten toegankelijk te maken voor eindgebruikers.

Tuil

40 uur

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw vaardigheden de sleutel zijn tot waardevolle inzichten? En word jij enthousiast van het ontrafelen van data en het creëren van toegankelijke visualisaties? Dan hebben wij dé baan voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een BI front-end developer die complexe data-analyses vertaalt naar duidelijke dashboards. Als jij die persoon bent die passie heeft voor het BI-vak en samen met ons impact wil maken in de zorg, gaan we heel graag met je in gesprek!

Accordis-sfeer-028
Accordis-sfeer-098
Accordis-sfeer-004
Accordis-sfeer-007

Wij bieden

je een gezellige, flexibele werkplek (met laptop en smartphone) in ons centraal gelegen pand in Tuil (30 minuten vanaf Utrecht), maar ook veel vrijheid om thuis (of andere plekken) te werken en je eigen tijd in te delen. Naast dat je collega’s je stimuleren en motiveren bij je persoonlijke ontwikkeling, maak je ook nieuwe vrienden tijdens onze borrels en teamactiviteiten. Je ontvangt van ons een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Werken in een omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan
  • Organisatie met een relevante bijdrage voor de zorg
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven
  • Enthousiaste collega’s die regelmatig bij elkaar komen voor leuke activiteiten
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Vers bereide lunch op kantoor

Ben jij...

analytisch ingesteld, een echte teamplayer en klantgericht? Ben jij een kei in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van intuïtieve en visueel aantrekkelijke gebruikersinterfaces voor Business Intelligence (BI)-applicaties? Dan kun je bij ons een sleutelrol spelen in het vertalen van complexe data-analyes naar toegankelijke dashboards en rapporten die eindgebruikers helpen om datagedreven beslissingen te nemen. Je zal hiervoor met name bezig zijn met de Zorgmonitor, onze BI-oplossing voor meer inzicht in verzuim, kwaliteit van zorg, planning en productiviteit.

Medewerker aan het woord

BI in de zorg levert veel interessants op. Ik combineer mijn werk bij Accordis met topsport en ben dan ook erg blij dat ik flexibel met mijn werktijden kan omgaan.

Evert Kooijman
Consultant

Houd jij van...

het ontwikkelen van professionele BI-producten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Accordis ontwikkelt voor ruim 160 klanten volwaardige producten zoals de Zorgmonitor en de Validatiemonitor. Hiervoor gebruiken wij moderne tooling zoals TimeXtender, Microsoft Azure Stack en Qliksense. Als BI front-end developer bij Accordis speel je een essentiële rol in het vormgeven van de gebruikerservaring en het vergroten van de bruikbaarheid van BI-oplossingen. Je hebt de mogelijkheid om creativiteit te combineren met technische expertise om waardevolle inzichten toegankelijk te maken voor eindgebruikers.

Wij zoeken iemand met passie voor het BI-vak. Je bent analytisch, een teamplayer, klantgericht en communicatief vaardig en beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau. Een nauwkeurige werkhouding is een must voor deze functie en kennis en ervaring met TimeXtender, Microsoft BI Stack en Qlik Sense zijn een pre. Ervaring met processen in de gezondheidszorg wordt zeer op prijs gesteld.

Accordis is…

specialist in het, met behulp van IT-oplossingen, grondig verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties, zoals ouderenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van elektronische patiëntendossiers (EPD’s), elektronische cliëntendossiers (ECD’s), eHealth en data. Samen met de opdrachtgever naar een hoger plan, daar gaan we voor. Zodat het leven van iedereen die zorg geeft of krijgt aangenamer wordt. We genereren geen dikke rapporten; wel zichtbare en duurzame resultaten. Zo houden zorgprofessionals meer tijd over voor het belangrijkste werk: de zorg.

Enthousiast?

Direct contact

Enthousiast?

Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met motivatie naar vacatures@accordis.nl. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Dan kun je bellen met Ruud Coppens: 06-51051452.

Upload hier je CV. Selecteer bestand
Upload hier je Motivatie. Selecteer bestand